Selasa, 8 Januari 2013

~Bab Sulam-sulam~



Sulam~sulam~sulam~sulam

Assalamualaikum dan selamat pagi. Mulakan pagi anda dengan senyuman ikhlas hingga menampakkan sebilangan gigi. Senyum senyum :)
Hehehehe.. orang nampak kite ceria tp dalam hati tuhan je yang tahu kan.. ape yg bersarang dalam hati kite... 
Kite sebagai insan yg kerdil lg hina Hanya mampu berdoa dan redha ngan setiap apa yang berlaku.. x gitu.. hehehe..
Set minda positif, kita akan sentiasa positif sepanjang hari. 
Percaya pada qada dan qadar Allah. Bukan percaya kepada karma yang entah dari mana asal usulnya. Usah gusar, Allah tahu apa yang terbuku di hatimu.
Tidak perlu menjadi orang lain untuk nampak hebat pada diri. Tetapi jadilah diri sendiri dan serlahlahkan kehebatan. Banga dengan diri sendiri... syukur Alhamdullilah...
Terima kasih Allah... beri ku sedikit kemahiran walaupun xseberapa...
hehehehe melaut kan.. 
sesekali nak melakarkan cerita buat teman~teman.. 
sekadar cerita.. xde yg best pun cerita saya..
OK la kali nie saya nak upload pic  name tag/logo/tanda name bersulam yg baru saya belajar.. 
Alhamdullilah ia menghasilkan rezeki buat saya.. terima kasih tuhan...
 (walaupun saya tak pandai ade orang hargai saya.. terima kasih banyak~banyak )










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

As Salam semua...
Sila2 la tinggalkan komen anda...
terima Kasih....