Selasa, 1 Oktober 2013

corat coret ku



Hai... Asalalmualaikum...Salam Sejahtera...
Rindunye... Lama da xdekat sini..
Tp sy terima kasih masih ramai lagi yg SMS/WA saya tanye ode...Syukur rezeki atas dariNYa.. walau saya jarang berBlog... tq... sesiapa yg sudi tu tanya jela ngan saya dekat WA/SMS yeh...
Ya allah... lama nye da xde dekat sini.... Alhamdullillah saya masih lagi berkarya tapi dalam senyap... hehehe
Kebelakangan nie saya bz... Saya nak tambah cabang Bisnes sy..In Sha Allah jika diberi keizinan dari Allha.. In Sha Allah.. saya tengah berusaha kearah itu...Kawan~kawan doakan saya... 

saya upload sikit pic2 yg sempat saya buat...
hehehe...
if nati jika da xbz sy update status saya yehhh...
Terima kasih pada yg sudi Email saya.. tanye saya.. tqqqq

Sejadah





Selasa, 27 Ogos 2013

hasil sulam




Terima kasih pada rakan craft ku yg paling ku sayangggg.... 
( hahahaha ) tq Sis Bie...
hasil edit anda saya sulamkan..... 



Hand Bouquet... pearl + bunga~bunga kristal....




Assalamualaikum...
Salam sejahtera semua... muga kalian berada dalam keadaan yang mengembirakan....
Syukur sangat~sangat kehadrat allah... masih diberi peluang utk bernafas... utk berkarya..
Terima Kasih Allah...
Lama saya tak bersiar yeh... hehehe.. sibuk la... ni sy upload mane yg sempat je... sebab ramai yang bertanya nape saya sepi... rupa~rupanye saya ade peminat... hehehe tqqqqq yg bertanye saya tu...

Hand Bouquet....teretus 2 hari sebelum hari pernikahan penangtin....huwaaaa







Khamis, 11 Julai 2013

Macam-macam...

Hasil~hasil xsempat nak edit2 dah... huhuhuhu









Assalamualaikum.... 
Fuhh lama saya tak berblog kan....
Kesibukan melanda.. dan M melanda.. terasa hati berkocak-kocak... hahahaha
Salam Ramadan pada rakan-rakan muslim... terlewat ucapkan namun tp kita masih di awal ramadan..
Hope semuanye menjalankan ibadat nie ngan jaya nye... Amin..
Ramadan kali nie.. mengenang pada insan-insan yang telah tiada di sisi.. di dunia... sayu hati.. namun syukur diri masih lagi ketemu Ramadan... Alhamdullillah... Nikmat yang tak terkata....

Sebenarnya bulan puasa lebih banyak menguji kesabaran berbanding bulan-bulan lain. Allah mahu beri ganjaran pahala banyak la tu 








Selasa, 14 Mei 2013

Mini~mini bantal lagi





Mini bantal lagi






Hand Bouquet Pearl ku ~




Hand Bouquet Pearl


Seronok sangat buat benda alah nie.. 
Cuma jari je la terasa keras akibat memintal~mintal dawai yg bersize antar 24/26... hahaha
 Hand Bouquet Pearl 
Baru nak berjinak~jinak pada benda nie...
Harga Istimewa dari saya di awal~awal keluaran Hand Bouquet Pearl saya nie..
( Tawaran hingga ujung may nie )
Saya gunakan pearl bersize 8mm... 6mm.. 7mm.. 
Dan Batu kristal... 
Kebesaran nyer bergantung pada kemahuan anda...
Seperti dalam Gambar saya nie.. saya hanya menggunakan dawai sekitar 450 - 550 batang dawai.. then saya kembang kan je.. wat lain sikit konon.. hahahaha 
Saya xpakar lg sgt membuat nye.. tp sy cuba wat yg TERBAIK...









Khamis, 11 April 2013

Pertama kali...



Pertama kali dapat order wat nie...
xyakin tp pasti boleh... ayuh... hehehehe




FLASH CARD LAGI..



FLASH CARD LAGI...
ALHAMDULILLAH.. 
SAPE YANG BERMINAT
EMAIL SAYA DI - finazman@gmail.com...










SYUKUR ATAS REZEKI YANG DATANG DARI ALLAH..
FLASH CARD LAGI...

MINI~MINI PILOWW....



MACAM MINI BANTAL JE TP LEH WAT KEYCHIN...








MINI~MINI PILLOW...