Khamis, 27 September 2012

alhamdullilah.... rezeki pantyliner ku..


Pantyliner... Pantyliner...  

Seronok sangat jahit cloth pantyliner ni tau... syukur kehardat tuhan rezeki saya diperluaskan lagi kali nie pada pantyliner cotton flannel saya.. baru ptg tadi duk g mengepos untuk 5 customers... terima kasih ye kerna mempercayai saya

Ada yg komen saya nape corak ye x cantik.. tak best la wane akan pudar nanti kan... nak basuh hanyir la nanti kan.. Terima kasih ye bg pandangan pada saya inysaAllah saya akan memberkaiki lagi kerja saya ke arah yg Terbaik demi untuk anda~anda.. hahaha 

Bagi saya.. 
corak xcantik tu bukan keutamaan saya tetapi keselesaan kite apabila memakainye... jika nak kain yg terbaik mestila harga nye pun terbaik kan.. biasa la darah kotor kite mesti la bau~bauan kan.. jika nak basuh cuba rendam dulu ngan air panas berserta garam/cuka.. untuk ilangkan bau sekali gus kuman.. dan supaya kotoran degil cepat tanggal



Seronok sangat jahit cloth pantyliner ni tau.... Cloth pantyliner ni simple je.. takde kain  bamboo fleece ke bagai....guna cotton flanel je... saya jahitkan beberapa lapis dalam 8lapisan, bagi tebal sikit....Sesuai di pakai hari2 biasa atau pun hari2 period yang light flow..... ibu2 mengandung pun sesuai jugak....untuk kebersihan diri dan keselesaan kan..... 
Lagipun cloth pad/pantyliner ni bebas bahan kimia dan dapat mengurangkan pencemaran di muka bumi yang tercinta ni....






ok la cukup la ye untuk kali nie... huhuhu
Selamat malam semua dan selamat ber'cloth pantyliner' ye.....heheh...:D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

As Salam semua...
Sila2 la tinggalkan komen anda...
terima Kasih....